• Vladimir Putin a avertizat că o participare directă a țărilor NATO, inclusiv SUA și Europa, în conflictul din Ucraina ar schimba semnificativ natura războiului.
  • Putin a subliniat că Ucraina nu ar putea lansa atacuri adânci pe teritoriul Rusiei fără sprijinul Occidentului.
  • Acesta a subliniat riscurile crescute ale escaladării conflictului.

Putin amenință că participarea directă a țărilor NATO, SUA și Europa la conflictul din Ucraina îi va schimba semnificativ esența. Putin afirmă că acest lucru va însemna că țările sunt în război cu Rusia. „Vom lua decizii adecvate în funcție de amenințările care ne vor fi create”, a declarat Președintele Vladimir Putin

„Nu este vorba de a permite sau de a nu permite regimului ucrainean să lovească Rusia cu aceste arme. Vorbim despre luarea unei decizii dacă țările NATO – sunt direct implicate în conflict sau nu”, a adăugat Președintele rus în urma unui interviu acordat astăzi.

Putin a spus că Ucraina, fără ajutorul Occidentului, nu este capabilă să lanseze lovituri adânc pe teritoriul Federației Ruse, pentru aceasta are nevoie de date de informații de la sateliți și misiuni de zbor. Președintele le-a spus reporterilor despre acest lucru.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Președintele a numit discuțiile despre permiterea Ucrainei să folosească arme de înaltă precizie pentru lovituri în adâncurile Federației Ruse o înlocuire a conceptelor.

Citește și