• Putin are 7 ascunzători secrete, foarte bine păzite, pentru ca viața lui să nu fie pusă în pericol în caz de atac.
  • Acesta este păzit de cei mai buni agenți din Rusia.
  • Președintele Rusiei este mutat periodic și are un buncăr antiatomic la 1.000 de km de Moscova.

Putin este cel mai bine păzit rus, în cazul în care un război ar începe în țara sa. Președintele Rusiei are 7 ascunzători, lucru ce îi conferă o protecție sporită.

Începând cu data de 23 februarie, cu doar câteva ore înainte de a începe atacul asupra Ucrainei, Putin a plecat de la Kremlin și încă se află într-o locație extrem de bine apărată. Această decizie a fost luată, după ce s-a ajuns la concluzia că reședința lui de la Moscova nu este suficient de sigură pentru el, odată cu începerea invaziei în Ucraina.

Pentru ca viața lui să nu fie pusă în pericol, Putin este mutat periodic dintr-una din cele 7 ascunzători secrete în alta, lângă el fiind, în permanență, agenți FSO și agenți din Garda Națională, conform Bild.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Mai mult decât atât, dacă Moscova ar fi supusă unui atac, Putin are pregătit un buncăr antiatomic la aproximativ 1.000 de km de Capitala Rusiei. De asemenea, liderul de la Kremlin poate zbura cu un aparat de zbor ce este imposibil de detectat de radare, dar și de a fi atacat cu o rachetă.

Prinderea lui Putin este recompensată cu 1 milion de dolari

După cele două săptămâni de război din Ucraina, s-a oferit recompensa de un milion de dolari pentru prinderea acestuia. Alex Konanykhin, un afacerist din Rusia, a făcut această propunere.

Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerului (ofițerilor) care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca un criminal de război, conform legilor rusești și internaționale.

Putin nu este președintele rus, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a clădirilor de apartamente din Rusia. Apoi a încălcat Constituția, prin eliminarea alegerilor libere și prin uciderea oponenților săi”, a scris omul de afaceri pe Linkedin.