• Putin le-a dat termen scurt expeților să găsească soluții pentru longevitate.
  • Cercetătorii ruși vor să încetinească îmbătrânirea prin bio-imprimare.
  • Putin spune că oamenii vor trăi cu 20 de ani mai mult.

Putin își dorește să păcălească bătrânețea în stil mare – „Tinerețe fără bătrânețe” e noul lui obiectiv. Nu vrea să-i calce pe urme lui Biden!

Liderul rus a impus o sarcină urgentă cercetătorilor având în vedere că rămâne la putere până în 2036: să trimită imediat propuneri pentru prevenirea îmbătrânirii. Termenul limită extrem de scurt pune presiune pe experți să găsească soluții pentru încetinirea procesului prin care celulele din corp se deteriorează.

Printre soluțiile cerute se numără bio-imprimarea și corectarea sistemului imunitar. Dar nu s-a gândit doar la el, ci și la cercul lui de prieteni de la Kremlin care depășește 70 de ani. Liderul rus are ca scop să salveze peste 170 de mii de ruși până în 2030, promite încă 20 de ani de viață în plus.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

După ce și-a amânat mai multe călătorii, a lipsit de la evenimente și se sprijinea de masă, bârfele că e bolnav au inceput să apară. Kremlinul a negat zvonurile ca ar fi făcut infarct anul trecut în octombrie sau că ar avea vreo problemă de sănătate.

Citește și