Rata infectărilor din Spania s-a înjumătățit, deși restaurantele au rămas deschise. HoReCa: „Nu suntem noi problema”

În timp ce la noi restaurantele și barurile au fost închise, în Spania au fost deschise în toată această perioadă.

Nu suntem noi problema”, au spus-o mii de patroni din Horeca. „Gata cu promisiunile! Ajunge cu reuniunile şi cu disputele politice! Puneţi-vă odată la muncă pentru noi!”.

Preşedintele federaţiei Hosteleria de España, Jose Luis Sanz, cere guvernului spaniol să salveze afacerile de la faliment.

Jose Luis Yzuel Sanz, preşedinte Hosteleria de España: „Sunt foarte mulţi care încasează doar 30%. Este o situaţie gravă cu pierderi lunare acumulate. Este o adevărată dramă, mai ales că vine şi decembrie, când se vor pierde 7 miliarde de euro, altfel o injecţie absolut necesară pentru firme.”

Statistica din Spania arată în mod clar o scădere susţinută a ritmului de răspândire a virusului.

Iar asta au încercat să arate antreprenorii care încearcă acum să-și salveze afacerile.

Jose Luis Yzuel Sanz, preşedinte Hosteleria de España: „Sectorul este împins la ruină în mod gratuit, fără nicio dovadă ştiinţifică şi noi nu suntem responsabili pentru infectări, cu toate măsurile sanitare pe care le-am aplicat.”

Fără ajutoare de stat, sectorul HORECA va pierde un milion de joburi din cauza pandemiei, chiar în ţara cu cele mai multe baruri din lume, raportate la populaţie.

Statistici Spania

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!

Exit mobile version