Regele Charles ar putea călători în SUA pentru a „găsi o rezolvare” în relația cu Prințul Harry. Ce afirmă experții

Regele Charles pare să fie „dispus să găsească o rezolvare” pentru ruptura sa cu Prințul Harry, deoarece se crede că a discutat despre o vizită de stat în America pentru a se întâlni cu el, potrivit The Independent.

Autorul Tom Quinn a declarat pentru The Mirror că Regele s-a arătat interesat de întâlnirea cu Harry, Meghan Markle și cei doi copii ai lor în SUA. Expertul în relații Louella Alderson a declarat ziarului că acest lucru reflectă un „gest semnificativ al dorinței sale de a repara relația dintre ei”, în ciuda dificultăților logistice pe fondul problemelor sale de sănătate.

„Doar acest fapt înseamnă că, dacă Regele Charles este dispus să facă efortul și să depună timp și energie pentru a-l vizita pe Harry în America, ar putea fi un gest semnificativ al dorinței sale de a repara relația lor”, a spus ea.

Quinn a spus că „Charles a avut discuții despre o vizită oficială” în SUA „la un moment dat în viitor”, dar a remarcat că există provocări care trebuie depășite înainte ca acest lucru să devină chiar și o posibilitate îndepărtată.

Acest lucru vine în timp ce Taylor Swift a făcut un selfie cu Prințul William și copiii săi în timpul concertului său Eras Tour pe stadionul Wembley vineri. Prințul de Wales a împărtășit fotografia pe Instagram, mulțumindu-i pentru o seară minunată.

Exit mobile version