• Prefectura Capitalei anunță prelungirea restricțiilor pentru alte 14 zile.
  • Singura schimbare prevăzută de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă este că magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la 20:00.

În București rata de incidență cumulată la 14 zile este sâmbătă de 6,39 la mia de locuitori, motiv pentru care, începând de duminică ora 00:00 se prelungesc restricțiile deja existente.

Astfel, este interzisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei între orele 22:00 – 5:00 în zilele de luni până joi și între orele 20:00 – 5:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Magazinele pot fi deschise în intervalul orar 5:00 – 18:00 în zilele de vineri, sâmbata și duminică, iar de luni până joi până la ora 21:00.

Recomandări

CE SPUNE MELANIA?
DISCUȚII STARMER-TRUMP
NE ÎNTÂLNIM LA MIJLOC
IOHANNIS E REFUZAT
DEL REY SE CĂSĂTOREȘTE
SURPRIZE, SURPRIZE

Accesul în mall-uri se va face în așa fel încât să se asigure distanța de minim 2 metri între persoane, precum și o suprafață de minim 7 metri pătrați pe persoană.

Măsurile încetează când rata de incidență cumulată pe o perioadă de 14 zile scade sub 3,5 la mie.

Prefectul Alin Stoica a precizat că singura schimbare prevăzută de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă este că magazinele vor rămâne deschise în Vinerea Floriilor până la 20:00.