• Donațiile lui Musk către Building America’s Future au început în 2022, spun sursele Reuters.
  • Veniturile grupului au ajuns de la 11 milioane de dolari în 2021 la 53 de milioane de dolari în 2022.
  • Wall Street Journal: Donațiile au fost către grupuri care au legături cu fostul consilier al lui Trump, Stephen Miller, și cu Ron DeSantis.

Prima la dreapta. Elon Musk a finanțat în secret un grup politic conservator în ultimii ani, spun surse Reuters. CEO-ul Tesla a anunțat că îl susține în campania prezidențiale pe Trump, candidat republican.

Contribuțiile lui Musk la organizația Building America’s Future au început în 2022.Sursele Reuters au declarat că donațiile s-au ajuns la milioane de dolari, stimulând în mod un grup ale cărui reclame și campanii de social media au criticat administrația Biden.

Conform datelor guvernamentale, veniturile Building America’s Future au crescut de la aproximativ 11 milioane de dolari în 2021 la aproximativ 53 de milioane de dolari în 2022, anul în care două dintre sursele Reuters au declarat că Musk a început deja să doneze grupului.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Și Wall Street Journal a scris că Musk a finanțat alte grupuri pro-republicane. Donațiile au fost către grupuri care au legături cu fostul consilier al lui Trump, Stephen Miller, și cu Ron DeSantis.

Citește și