Robert F. Kennedy Jr. recunoaște că el a fost în spatele misterului ursului mort aruncat în Central Park cu bicicleta

Candidatul independent la președinție Robert F. Kennedy Jr. a difuzat duminică un videoclip bizar în care recunoaște că, în urmă cu un deceniu, a aruncat un pui de urs mort în Central Park din New York și a înscenat scena pentru a face să pară că un biciclist a trecut peste animal, scrie The Guardian.

Videoclipul a fost un efort de a combate un viitor articol din New Yorker despre care a prezis că va fi o poveste proastă”. În videoclip, Kennedy vorbește cu actrița Roseanne Barr și povestește că a călătorit prin Hudson Valley din New York și a dat peste un urs tânăr care fusese lovit și ucis de un alt șofer.

În 2014, femela urs negru a fost găsită în niște tufișuri de un câine într-un mister care a mistuit orașul. La acea vreme, Florence Slatkin, care locuiește în apropierea parcului, a declarat că terrierul prietenei sale a observat ceva lângă o bicicletă întinsă pe jos.

La început, am crezut că este un sac de haine sau poate un câine mort”, a declarat ea pentru Associated Press. Dar apoi, pe măsură ce s-au apropiat, și-au dat seama că era un urs foarte mic cu gura larg deschisă și zgârieturi pe lateral”.

Când a sosit poliția, au observat că ursul avea traume pe corp, dar nu era clar cum a murit, declanșând o anchetă care nu a fost niciodată rezolvată – până duminică.

În înregistrarea video, Kennedy spune că a luat carcasa și a pus-o în dubița sa, plănuind să o jupoaie și să o mănânce mai târziu. Cu toate acestea, nu a mai avut timp să ducă ursul acasă înainte de a trebui să prindă un zbor.

Kennedy a declarat că el și grupul cu care se afla – dintre care unii băuseră – au venit apoi cu un plan de a lua o bicicletă veche pe care o avea în dubiță și de a plasa carcasa ursului în Central Park pentru a face să pară că ursul a fost lovit de o bicicletă, profitând de o serie recentă de accidente de bicicletă în New York.

Exit mobile version