• Autorităţile ucrainene au recuperat până acum 41 de cadavre din complexele de apartamente din Borodianka, distruse de bombardamentele ruseşti.
  • Sâmbătă, salvatorii au terminat de demolat ruinele a încă două clădiri distruse de lovituri, finalizând astfel căutările în cinci din cele şapte turnuri rezidenţiale distruse din oraş de la începutul misiunii, în 6 aprilie.

Autorităţile ucrainene au recuperat până acum 41 de cadavre din complexele de apartamente din Borodianka, distruse de bombardamentele ruseşti.

Salvatorii ucraineni au găsit sâmbătă cadavrul unui civil în Borodianka, regiunea Kiev, în timp ce demonlau ruinele a două blocuri de apartamente înalte distruse de bombardamente ruseşti.

Astfel, numărul victimelor civile a ajuns la 41 de morţi, a anunţat duminică Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă al Ucrainei, pe pagina sa oficială de Telegram.

Recomandări

ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA
ȘTII DE VREME?
A.I. TE SCUTEȘTE DE 5 ORE DE MUNCĂ

Sâmbătă, salvatorii au terminat de demolat ruinele a încă două clădiri distruse de lovituri, finalizând astfel căutările în cinci din cele şapte turnuri rezidenţiale distruse din oraş de la începutul misiunii, în 6 aprilie.