• Au fost găsite câteva gropi comune în sat, iar localnicii erau prinși într-un loc fără scăpare. Ca să poată pleca din sat, rușii le-au spus civililor să plece pe un drum forestier.
  • După ce au parcurs o anumită distanță, civilii ucraineni s-au urcat în mașini. Atunci s-a declanșat un atac asupra convoiului civil.
  • Rușii au ucis 7 oameni, inclusiv pe copilul Innei, Elisei. Inna a păstrat fesul rupt al copilului ei și tricoul însângerat.

Ai văzut scena asta numai în filme. Prizonieri care sunt lăsați să plece liberi și care sunt împușcați pe la spate, pe nepregătite. De această dată au murit 7 oameni, printre care și Elisei, un copil de 13 ani.

Când a început războiul, Inna și cei doi copii ai săi au fugit din Kiev într-un sat numit Peremoha. După ce au sosit rușii, mama și copiii s-au ascuns în beci. Zilnic auzea că localnicii erau uciși de forțele ruse.

Au fost găsite câteva gropi comune în sat, iar localnicii erau prinși într-un loc fără scăpare. Ca să poată pleca din sat, rușii le-au spus civililor să plece pe un drum forestier. Doar șoferii puteau sa stea in masini, iar ceilalți erau puși să meargă pe jos, pe lângă cele 5 autovehicule.

Recomandări

CASA ALBĂ SE OCUPĂ DE TOATE...
ZELENSKI NU-L VREA PE ORBAN MEDIATOR
ORBAN FACE UN ROADSHOW POLITIC ÎN LUME
BIDEN: RĂMÂN ÎN ACEASTĂ CURSĂ
SVITOLINA POARTĂ NEGRU LA WIMBLEDON
FRAȚII TATE, ACUZAȚI DE NEPLATA IMPOZITELOR

După ce au parcurs o anumită distanță, civilii ucraineni s-au urcat în mașini. Atunci s-a declanșat un atac asupra convoiului civil.

Rușii au ucis 7 oameni, inclusiv pe copilul Innei, Elisei. Inna a păstrat fesul rupt al copilului ei și tricoul însângerat. Elisei ar fi împlinit 14 ani în luna mai și este unul din cei 200 de copii uciși de războiul provocat de Putin.