• Ucraina continuă să atace cu rachete și drone regiunea de frontieră rusă Kursk.
  • Kievul a declarat marți că a preluat controlul asupra a 74 de localități din Kursk, la o săptămână după ce mii de soldați ucraineni au început ofensiva.
  • Rusia spune că trupele Kievului au fost oprite și atacurile au fost respinse în satele aflate la aproximativ 26-28 km de frontieră.

Ucraina continuă să atace cu rachete și drone regiunea de frontieră rusă Kursk. Kievul a declarat că a a preluat controlul asupra mai multor localități, într-o incursiune pe care președintele american Joe Biden a numit-o o „adevărată dilemă” pentru liderul de la Kremlin.


Patru rachete lansate de Ucraina au fost distruse deasupra orașului Kursk, iar întreaga regiune a fost sub alertă aeriană aproape toată noaptea, a declarat guvernatorul interimar al regiunii, citat de Reuters.

Kievul a declarat marți că a preluat controlul asupra a 74 de localități din Kursk, la o săptămână după ce mii de soldați ucraineni au început ofensiva.

Recomandări

PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL

Rusia spune că trupele Kievului au fost oprite și atacurile au fost respinse în satele aflate la aproximativ 26-28 km de frontieră.