• Preotul din Kostroma va fi judecat pentru predică împotriva războiului.
  • Oamenii lui Putin l-au reținut pe rectorul bisericii din satul Karabanovo, regiunea Kostroma.
  • Preotul John Burdin va fi judecat pentru declarații împotriva războiului într-o predică.

Oamenii lui Putin l-au reținut pe un preot al bisericii din satul Karabanovo, regiunea Kostroma. Preotul John Burdin va fi judecat pentru declarații împotriva războiului într-o predică, precum și pentru postarea unui link către o petiție împotriva războiului pe site-ul parohiei sale.

A fost întocmit un protocol împotriva unui preot din Kostroma sub articolul „discreditarea folosirii forțelor armate” pentru predicarea împotriva războiului și un link către petiția „Nu războiului” de pe site-ul parohiei.

Potrivit proiectului Network Freedoms, poliția l-a reținut pe preotul John Burdin, rectorul Bisericii Învierii lui Hristos din satul Karabanovo, după o predică în Duminica Iertării.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Protocolul spune că preotul Ioan, în prezența a 10 enoriași, a discreditat forțele armate, „inspirând enoriașii bisericii cu informații despre prezența Forțelor Armate RF în Ucraina, bombardarea continuă a orașelor ucrainene (Kiev, Odesa, Harkov). , etc.), crime… ale locuitorilor Ucrainei (frați și surori în Hristos), precum și prin postarea de informații cu imagini de campanie pe site-ul web.

Cazul va fi examinat luni, 7 martie, la Judecătoria Krasnoselsky din regiunea Kostroma. Pe 4 martie, Duma de Stat a Rusiei a adoptat proiecte de lege care introduc simultan mai multe articole noi în Codul contravențiilor administrative și Codul penal privind pedepsele pentru diseminarea de informații false despre acțiunile armatei ruse. Printre acestea se numără și articolul 20.3.3 din Codul contravențiilor administrative, potrivit căruia va fi judecat preotul Kostroma.