Ryan Routh, suspectul din spatele celei de-a doua tentative de asasinat asupra lui Trump, i-a acordat un interviu lui Remus Cernea în 2022. Videoclipul s-a viralizat în SUA

  • Un incident cu focuri de armă a avut loc duminică după-amiază în apropierea lui Donald Trump, în timp ce acesta se afla la clubul său de golf Trump International din West Palm Beach, Florida.
  • FBI-ul investighează aparenta „tentativă de asasinat” împotriva fostului președinte, conform declarațiilor oficiale.
  • Suspectul a fost reținut la scurt timp după incident. Poliția a recuperat o pușcă AK-47, două rucsacuri și o cameră GoPro din tufișurile de lângă terenul de golf.
  • Suspectul este Ryan Wesley Routh, în vârstă de 58 de ani.

Mai multe focuri de armă au fost trase la Trump National Golf Club din West Palm Beach, unde fostul președinte juca golf. Oamenii legii l-au reținut și l-au identificat pe Ryan Routh (58 de ani) drept suspect în tentativa de asasinat a lui Trump de astăzi.

În 2022, suspectul i-a acordat un interviu lui Remus Cernea. Videoclipul a fost postat pe TikTok și pe YouTube.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Ryan Routh recruta voluntari pentru Legiunea Internațională. În interviul acordat pentru Newsweek Romania, americanul a adus în discuție valorile implicate în susținerea Ucrainei.

@remuscerneaofficial

American recruiter for the International Legion of Ukraine – interview in Kyiv – June 14th 2022 Interview with Ryan Routh, American recruiter for the International Legion The article published in Newsweek Romania on June 15th 2022 is here: https://newsweek.ro/international/exclusiv-recrutor-pentru-legiunea-internationala-va-incurajez-sa-veniti-si-sa-luptati-in-ucraina ukraine ucraina #ryanrouth remuscernea #internationallegion kyiv #kiev #cernea war good evil rusia putin ♬ original sound – Remus Cernea Official – Remus Cernea Official

Ryan Wesley Routh are un cazier judiciar extins la Departamentul de Corecție din Carolina de Nord încă de la începutul anilor 2000, probabil înainte de a se muta în Hawaii.

Citește și