• Scandalul de la Sectorul 1 e departe de a se fi încheiat.
  • Clotilde Armand spune că au mai dispărut 1.000 de voturi.
  • George Tuță spune că a câștigat alegerile.

Să fie Clotilde sau George? Nu se știe nici după mai bine de 48 de ore de la închiderea urnelor. Azi, primarul în funcție la Sectorul 1, Clotilde Armand, spune că s-au mai furat 1.000 de voturi. în timp ce Clotilde face plângeri penale, George Tuță spune că a câștigat Sectorul 1. Iar la Sectorul 2, Hopincă și Mihaiu se proclamă fiecare câștigător.

Cât mai așteptăm să avem primar la Sectorul 1 și 2?

Clotilde Armand susține că a fost fraudă la alegerile din weekend și că i-au fost furate mai multe voturi. Spune aceste lucruri în fiecare zi. Astăzi a depus plângere penală împotriva reprezentantului PSD la Biroul Electoral al Sectorului 1, după ce a susținut că au mai dispărut 1.000 de voturi. Aceasta susține că Președintele biroului a fost prins când a desigiliat sacii cu buletinele de vot. BEC cere ca situația să fie închisă în ceea ce privește alegerile. George Tuță spune că a câștigat la 500 de voturi în fața lui Armand și se proclamă Primar al Sectorului 1.

La Sectorul 2 situația este la fel. Primarul în funcție spune că i-au fost furate voturile, în timp ce Hopincă susține că el este noul Primar al Sectorului 2, la o diferență de câteva sute de voturi.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Citește și