• Ciolacu afirmă că Executivul a preluat „idei foarte bune” din partea unor ONG-uri importante, precum Expert Forum şi Funky Citizens.
  • „Aprobăm azi şi un set de măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie şi 8 decembrie şi a celor parlamentare, de pe 1 decembrie”, anunţă Marcel Ciolacu.
  • El a subliniat şi buna colaborare cu ONG-urile pe această temă.

Guvernul aprobă, joi, un set de măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor prezidenţiale şi parlamentare.

„Aprobăm azi (joi – n.r.) şi un set de măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie şi 8 decembrie şi a celor parlamentare, de pe 1 decembrie”, anunţă Marcel Ciolacu.

El afirmă că Executivul a preluat „idei foarte bune” din partea unor ONG-uri importante, precum Expert Forum şi Funky Citizens.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Le mulţumesc pentru dialogul onest şi eficient. Nu vrem să mai permitem acele situaţii inadmisibile, cum au fost la alegerile din iunie, generate mai ales de unii primarii din Capitală: i-au lăsat pe preşedinţii de secţii zile în şir în faţa Birourilor Electorale de circumscripţie pentru a finaliza predarea voturilor. Prin aceste noi decizii, ne asigurăm ca aşa ceva nu se mai poate întâmpla”, încheie premierul.

Citește și