• Joe Biden a lansat unul dintre cele mai dure atacuri de până acum la adresa lui Donald Trump.
  • El sugerează că fostul președinte american ar fi reacționat diferit la insurecția din 6 ianuarie 2021 dacă ar fi fost condusă de persoane de culoare.
  • Toți indicatorii indică o împărțire 50/50 între Joe Biden și Donald Trump.

Șicanele dintre Biden și Trump continuă. Joe Biden a lansat unul dintre cele mai dure atacuri de până acum la adresa lui Donald Trump. El sugerează că fostul președinte american ar fi reacționat diferit la insurecția din 6 ianuarie 2021 dacă ar fi fost condusă de persoane de culoare.

Toți indicatorii indică o împărțire 50/50 între Joe Biden și Donald Trump. Acest lucru nu este o surpriză. În Statele Unite, ca și în alte părți ale lumii, sistemul politic nu mai pare să funcționeze pentru mulți alegători obișnuiți care caută un lider puternic, pregătit să încalce regulile și legile. În Statele Unite, Partidul Republican, în cea mai mare parte, pretinde că este „anti-establishment”, spre deosebire de Partidul Democrat.

Ca în aproape toate alegerile, rezultatul alegerilor prezidențiale va fi în favoarea candidatului care răspunde la principala preocupare a alegătorilor: fie apare democrația amenințată și câștigă Joe Biden, fie apar economia și imigrația și Donald Trump revine la putere. Tema democrației amenințate începe să câștige în importanță. Dar până atunci, hai să vedem contrele pe care le-ai menționat.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Permiteți-mi să vă întreb următorul lucru: Ce credeți că ar fi făcut pe 6 ianuarie dacă americanii de culoare ar fi luat cu asalt Capitoliul? Nu, vorbesc serios. Ce credeți? Îmi pot doar imagina…, a spus Joe Biden.

Citește și