• Rusia, China, Iranul și Coreea de Nord sunt cele mai mari pericole la adresa NATO.
  • NATO a emis cea mai dură declarație față de Rusia și China, de la înființare.
  • NATO deschide calea ireversibilă a Ucrainei către Alianță.
  • Alianța a decis ajutorul care va fi dat Ucrainei.

Rusia, China, Iranul și Coreea de Nord rămân cele mai mari pericole la adresa NATO. Într-o declarație de 44 de puncte, adoptată de Consiliul Nord Atlantic, aliații își reiterează sprijinul ferm pentru Ucraina, pentru calea ireversibilă de a adera la un moment dat la alianță și ia decizii militare.

32 de aliați au declarat că China este un actor decisiv care facilitează războiul ilegal al Rusiei în Ucraina. Noi reprezentăm 50% din economia lumii și este pentru prima dată când aliații NATO afirmă asta atât de clar într-un document agreat. Nu pot continua pe calea aceasta fără să afecteze interesele și reputația Chinei. Bineînțeles, la sfârșitul zilei, aliații NATO vor lua individual decizii, dar cred că mesajul transmis de NATO, de la acest Summit, este foarte puternic și foarte clar și în acest moment indicăm clar responsabilitatea Chinei când vine vorba de ajutorul dat Rusiei în războiul ilegal împotriva Ucrainei, a spus Jens Stoltenberg, secretar general al NATO.

Însă capul NATO este totuși Statele Unite. Iar în Washington s-a văzut altfel summitul NATO. Povestea cu situația lui Joe Biden a umbrit tot summitul NATO. Programele de știri americane au lăsat summitul, Zelenski, Ucraina pe locul doi. Pe primul loc în dezbateri, discuții și analize a fost situația lui Joe Biden și omul care a cutremurat scena politică americană a fost George Clooney.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Toți îl știm ca fiind un mare actor. George Clooney înseamnă Hollywood, care este democrat. Nu se așteptau ca Hollywood-ul democrat să iasă la bătaie și să îi ceară lui Joe Biden să se retragă. George Clooney este unul din cei mai mari donatori ai partidului democrat. E o mașinărie de strâns bani. De 12 ani, George Clooney strânge bani pentru Partidul Democrat. A strâns pentru Barack Obama, pentru Hillary Clinton, a strâns acum trei săptămâni pentru Joe Biden.

Clooney aduce notorietate. Dacă Hollywood-ul începe să ceară plecarea lui Biden este foarte grav. În spatele acestei manevre, de scoatere a Hollywood-ului împotriva lui Joe Biden ar sta chiar fostul președinte Barack Obama pentru că George Clooney mai este important pentru ceva. El este unul din cei mai buni prieteni ai lui Barack Obama.

Washington Post a spus printr-un editorial că nu este momentul ca Donald Trump să ajungă președinte, dar mai are un editorial în care cere, din nou, retragerea lui Joe Biden.

Citește și