• „Eu o să recomand colegilor din Parlament şi mie să nu votăm un astfel de proiect”, spune Marcel Ciolacu înaintea şedinţei BPN a PSD.
  • Liderii social-democraţi se reunesc pentru a decide, printre altele, dacă social-democraţii vor susţine modificarea Legii 208/2015.
  • Aceasta ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid sau alianţe.

UPDATE

Liderii social-democrați au decis, cu unanimitate de voturi, să se opună amendamentului ce i-ar permite președintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Marcel Ciolacu le recomandă social-democraţilor să nu voteze amendamentul ce ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid. Decizia se ia în BPN al PSD.

„Părerea mea personală – eu o să recomand colegilor din Parlament şi mie să nu votăm un astfel de proiect”, spune Marcel Ciolacu înaintea şedinţei BPN a PSD.

Recomandări

HIROSHIMA, PE ECRANE
CE SE ASCUNDE ÎN SPATELE A.I.
MOMENT ISTORIC
AFACERILE MICI SUSȚIN ECONOMIA
CE LE CERE CIOLACU
FĂRĂ TELEFON LA ȘCOALĂ

Liderii social-democraţi se reunesc pentru a decide, printre altele, dacă social-democraţii vor susţine modificarea Legii 208/2015, ce ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid sau alianţe.

PNL a depus în Parlament un proiect de lege prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid.

Citește și