• Vicepreședintele Kamala Harris l-a depășit cu 2 puncte procentuale pe fostul președinte Donald Trump într-un sondaj Reuters/Ipsos.
  • Harris și Trump erau la egalitate cu 44% într-un sondaj din 15-16 iulie, iar Trump conducea cu un punct procentual într-un sondaj din 1-2 iulie.
  • Aproximativ 56% dintre respondenți au fost de acord cu o faptul că Harris are „o capacitate cognitivă bună și e capabilă să facă față provocărilor”.

Vicepreședintele Kamala Harris l-a depășit cu 2 puncte procentuale pe fostul președinte Donald Trump într-un sondaj Reuters/Ipsos. 44% dintre respondenți o susțin pe Harris, iar 42% pe Trump. Sondajul a fost realizat în perioada 22-23 iulie, după ce președintele Joe Biden a anunțat că nu va candida pentru un al doilea mandat și o susține pe Harris.

Harris și Trump erau la egalitate cu 44% într-un sondaj din 15-16 iulie, iar Trump conducea cu un punct procentual într-un sondaj din 1-2 iulie.

Aproximativ 56% dintre respondenți au fost de acord cu faptul că Harris are „o capacitate cognitivă bună și e capabilă să facă față provocărilor”, comparativ cu 49% care au spus același lucru despre Trump. Doar 22% dintre alegători l-au evaluat astfel pe Biden.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și