• Stormy Daniels și Donald Trump se află în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri din istoria politică a SUA.
  • Actrița a vorbit deschis despre acest caz de ani de zile, susținând că a avut o aventură cu Trump.
  • Iată care sunt cele mai mari atacuri ale lui Daniels la adresa lui Trump.

Stormy Daniels și Donald Trump sunt personajele principale ale unui scandal uriaș în istoria politică a SUA, iar actrița de filme pentru adulți nu s-a abținut să își exprime opiniile cu privire la această dispută pe platformele sociale.

Această informație apare într-un context în care Marele Juriu din Manhattan investighează implicarea fostului președinte în plățile pentru a menține tăcerea actriței de filme pentru adulți, Stormy Daniels. Se pare că Marele Juriu a votat în favoarea punerii sub acuzare a lui Trump în acest caz. De asemenea, există mai multe rapoarte care sugerează că Trump este implicat în peste 30 de acuzații.

De ani de zile, Daniels a vorbit public despre acest caz și a susținut că a avut o relație intimă cu Trump în 2006. Ea a fost plătită pentru a menține secretul legat de presupusa aventură extraconjugală.

Recomandări

STOLTENBERG: „CHINA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ”
BELGIA PIERDE, AVANTAJ ROMÂNIA
CASA ALBĂ ACUZĂ DE DEZINFORMARE
VON DER LEYEN MAI AȘTEAPTĂ
GENERAȚIA RISCULUI
AU FĂCUT PACE DIN VORBE

În 2018, fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a pledat vinovat de evaziune fiscală și încălcări ale legilor privind finanțarea campaniilor electorale în legătură cu plata făcută lui Daniels. Aceasta a fost făcută în contextul presupusei aventuri dintre Trump și Daniels, însă Trump a negat cu tărie aceste informații.

Vestea a dus la apariția vedetei pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume, iar în același timp s-a dezvăluit că Daniels a înregistrat o creștere semnificativă de 20.000% în ceea ce privește căutările pentru filmele sale pentru adulți, potrivit datelor furnizate de PornHub, scrie Indy.

Dacă cineva urmărește conturile lui Daniels de pe rețelele sociale, atunci ar fi conștient de faptul că aceasta a menționat în repetate rânduri pe Twitter despre presupusa lor aventură și a făcut glume pe seama fostului președinte al SUA timp de mai mulți ani.

Cele mai mari atacuri ale lui Daniels la adresa lui Trump

În 2018, președintele Donald Trump a dat frâu liber furiei sale pe Twitter și a numit-o pe Stephanie Clifford, cunoscută sub numele de Stormy Daniels, ,,față de cal” .

Nefiind o persoană care să se lase intimidată de astfel de vorbe, Daniels a ripostat cu fermitate: ,,Doamnelor și domnilor, vi-l prezint pe președintele vostru. Pe lângă neajunsurile sale, și-a demonstrat din nou pe Twitter incompetența, ura față de femei și lipsa de autocontrol! Și, probabil, o înclinație pentru bestialitate. Să înceapă jocul, Tiny.”

Daniels a atras atenția asupra modului în care Trump trata femeile și problemele grave cu care se confrunta administrația sa.

Trump, comparatcu un personaj din Mario

În cartea sa din 2018, intitulată ,,Full Disclosure” , Daniels a dezvăluit mai multe detalii despre relația sa cu Donald Trump. Printre acestea, a comparat penisul lui Trump cu ,,personajul ciupercă din Mario” .

Conform spuselor ei, ,,El știe că are un penis neobișnuit. Are un cap de ciupercă uriaș. Ca o ciupercă de broască” . După publicarea cărții, Daniels a declarat că regretă faptul că a împărtășit aceste detalii intime despre Trump.

„Aș dansa pe stradă” dacă Trump ar ajunge la închisoare

În ultima perioadă, Daniels a fost în fața unui val de abuzuri pe rețelele de socializare din partea persoanelor care susțin administrația lui Trump.

Într-un schimb de replici, un utilizator a comentat la adresa lui Daniels: ,,O prostituată degenerată dezgustătoare acceptă bani pentru a păcăli un om nevinovat! Mult noroc în a merge pe străzi după asta!.”

Daniels a ripostat: ,,Deci… tiny m-a plătit ca să i se însceneze?” .

Trump are degete alunecoase”

După ce a fost întrebată de un utilizator de ce era atât de „obsedată” de Trump, Daniels a făcut referire la dragostea acestuia pentru fast-food scriind: „Răspund doar atunci când postează despre mine sau vorbește despre mine la televizor. Probabil că se uită la filmele mele pe repeat, ceea ce poate fi motivul pentru care are atât de multe greșeli de scriere. (degete alunecoase de la lubrifiant și KFC)” .

,,F**k Donald Trump”

Daniels a apărut pe scenă la un festival de muzică pentru a cânta ,,F**k Donald Trump” în 2019. Actrița a urcat pe scena de la Camp Gnaw Flog Carnival din Los Angeles pentru a-și face apariția în timpul prestației rapperului YG.

YG, un artist în vârstă de 29 de ani din Compton, a lansat o melodie în 2016, înainte de alegerea lui Trump, intitulată ,,FDT” , care practic înseamnă ,,F**k Donald Trump” .

,,Una de 5 cm”

Cea mai aprigă critică pe rețelele sociale de până acum a avut loc în timpul unei interacțiuni între un utilizator, care a contestat afirmațiile lui Daniels despre aventură, scriind: ,,Președintele Trump nu te-ar atinge nici cu un băț de 3 metri” .

,,Adevărat. A folosit una de 5 cm” , a replicat femeia de 44 de ani.

În aceeași zi în care Trump a accesat platforma sa Truth Social pentru a-și îndemna susținătorii să ,,protesteze” și ,,să ia națiunea înapoi” ca răspuns la arestarea sa anticipată, Daniels i-a răspuns unei persoane care a glumit că Trump i-a ,,lovit” – din nou, se presupune – posteriorul.

Ea a ripostat: ,,Lovit este foarte generos.”

Citește și:

Breaking News. Instanța confirmă că Donald Trump se va preda marți. Detalii despre audierea fostului președinte

Lizzo lansează o linie de lenjerie pentru toate identitățile de gen. Cum arată colecția „Your Skin”

GALERIE FOTO. De câte femei este nevoie să-l înfunzi pe Trump? Surse: Rechizitoriul ar putea include și alt scandal: relația cu un model Playboy