• Condamnarea lui Donald Trump în dosarul plăților cu Stormy Daniels a pornit de la un pont pentru Wall Street Joural
  • Juriul de la New York l-a găsit pe Donald Trump vinovat pentru 34 de capete de acuzare
  • Stormy Daniels: Ar trebui să fie condamnat la închisoare sau la muncă în folosul comunității

Cum a luat naștere prima condamnare a unui președinte SUA? De la o dezvăluire. Așa a început condamnarea lui Donald Trump în scandalul cu Stormy Daniels.
În 2016, The Wall Street Journal a publicat investigația despre plățile pe care apropiații lui Trump le-au făcut către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels. Informația apare acum, după ce Trump a fost găsit vinovat în toate cele 34 de capete de acuzare.

Într-un interviu exclusiv pentru Sunday Mirror, Stormy Daniels, a spus că Trump ar trebui condamnat la închisoare și la muncă în folosul comunității.

Primele declarații făcute de Stormy Daniels după condamnarea lui Trump

Actrița de filme pentru adulți s-a declarat șocată despre modul în care a decurs procesul celui care, cândva, era cel mai puternic om de pe planetă. Mai exact, despre rapiditatea în care Trump a fost găsit vinovat în toate cele 34 capete de acuzare.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

„Cred că ar trebui să fie condamnat la închisoare şi la muncă în folosul comunităţii, lucrând pentru cei mai puţin norocoşi, sau fiind drept sac de box la un adăpost pentru femei”, a spus Stormy Daniels.

„Întotdeauna te simţi ca şi cum ai fi personajul negativ, chiar şi atunci când nu e cazul. A fi în instanţă a fost atât de intimidant cu juraţii care se uitau la tine, dar mă bucur că au ieşit la iveală lucrurile care au trebuit să iasă la iveală şi au dovedit că am spus adevărul tot timpul. Nu s-a terminat pentru mine. Nu se va termina niciodată pentru mine. Poate că Trump este vinovat, dar eu tot trebuie să trăiesc cu toată această situaţie, a declarat actrița.

Citește și