• Stormy Daniels a declarat că va dansa pe stradă” dacă fostul președinte Donald Trump va ajunge la închisoare.
  • Daniels a făcut acest jurământ pe Twitter, după ce un fan al lui Trump i-a transmis un mesaj abuziv.
  • Trump a declarat că se așteaptă să fie acuzat de o infracțiune de către un mare juriu din New York în legătură cu plata făcută lui Daniels de către Michael Cohen înainte de alegerile prezidențiale din 2016.

Anchetatorii de la biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, au vorbit cu Daniels prin Zoom săptămâna trecută. Stormy Daniels a declarat marți că va dansa pe stradă” dacă fostul președinte Donald Trump va ajunge la închisoare din cauza unei plăți de bani pe care fostul său avocat personal i-a făcut-o în 2016.

Daniels, care are un istoric de postări tăioase pe Twitter despre Trump, a făcut această promisiune ca răspuns la un fan al mogulului imobiliar care i-a transmis pe Twitter un mesaj abuziv. Schimbul de replici a avut loc în aceeași zi în care Trump a prezis că va fi acuzat penal în acest caz de către un mare juriu din New York.

O prostituată degenerată dezgustătoare acceptă bani pentru a înscena un om nevinovat!”, a scris utilizatorul Twitter Intergalactic Gurl. Noroc la mersul pe stradă după asta!” a replicat Daniels.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Pari chiar mai prost decât el în timpul divagațiilor sale analfabete”, a adăugat Daniels.

Și nu voi merge, voi dansa pe stradă când va fi selectat să meargă la închisoare”, a scris ea.

Daniels l-a văzut deja pe fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, mergând la o închisoare federală pentru infracțiuni care au inclus o încălcare a finanțării campaniei electorale legată de plata de 130.000 de dolari pe care i-a făcut-o cu puțin timp înainte de ziua alegerilor din 2016.

Cohen a declarat că i-a dat acei bani lui Daniels pentru a cumpăra tăcerea actriței în legătură cu relatarea sa potrivit căreia a făcut sex cu Trump într-o zi din 2006, la câteva luni după ce soția sa, Melania, l-a născut pe fiul lor Barron.

Această plată, precum și o a doua făcută unei alte presupuse amante a lui Trump de către editorul publicației The National Enquirer, au fost făcute pentru a împiedica ca afirmațiile să afecteze șansele lui Trump de a o învinge pe candidata democrată la președinție Hillary Clinton, a recunoscut Cohen.

Cohen s-a întâlnit de 20 de ori cu anchetatorii de la biroul procurorului districtual din Manhattan de-a lungul anilor, inclusiv câteva sesiuni când era închis în închisoare. Săptămâna trecută, el a depus mărturie timp de două zile în fața marelui juriu. Fostul editor al publicației Enquirer, David Pecker, a fost văzut intrând în clădirea în care se întrunea marele juriu în urmă cu câteva săptămâni.

Daniels a vorbit cu procurorii prin Zoom săptămâna trecută. Trump neagă că a făcut sex cu Daniels sau cu presupusa sa fostă amantă, modelul Playboy Karen McDougal. Aceasta a primit 150.000 de dolari de la fosta companie a lui Pecker. Dar Organizația Trump l-a rambursat pe Cohen pentru plata lui Daniels și a înregistrat plata în registrele de afaceri ca fiind cheltuieli legale.

Clasificarea eronată a cheltuielilor de afaceri este o infracțiune conform legislației din New York. Dar poate fi acuzată ca infracțiune dacă declararea eronată a fost făcută pentru a acoperi o altă infracțiune. În acest caz, se crede că procurorul Alvin Bragg, din Manhattan, este pe punctul de a-l urmări pe Trump pentru o infracțiune, cu argumentul că infracțiunea de bază a fost acoperirea unei încălcări a finanțării campaniei electorale.

Citește și