SUA afirmă neclintit că noul coronavirus a fost creat într-un laborator din China: „Există dovezi enorme”

US Secretary of State Mike Pompeo, accompanied by State Department spokeswoman Morgan Ortagus(L) speaks at a news conference at the State Department on April 29, 2020, in Washington,DC., Image: 515944195, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Andrew Harnik / AFP / Profimedia

Există „dovezi enorme” cum că noul coronavirus a fost creat într-un laborator din China, afirmă convins secretarul american de stat. Deși, Mike Pompeo nu a venit cu nici un document la mână care să demonstreze spusele lui.

„Uite, cei mai buni experți de până acum par să creadă că virusul a fost creat manual. Nu am niciun motiv să nu cred asta în acest moment „, a spus Pompeo pentru ABC News.

În același interviu, secretarul de stat american l-a menționat și pe Kim Jong-un. Presa rusă scrie că Mike Pompeo insinuează faptul că liderul nord-coreean nu a dispărut întâmplător, iar motivul nu a fost unul medical.

Zilele trecute, China a refuzat din nou participarea OMS la investigația cu privire la originea noului coronavirus, astfel lăsând loc de speculații.

Sursa foto: Profimedia

Exit mobile version