Sute de profesori din România vor face cursuri de educație financiară. În ce perioadă se vor desfășura

Profimedia
  • 500 de profesori de gimnaziu din România vor participa la cursuri de educație financiară
  • Cursurile sunt gratuite și acreditate, fiind organizate de fundaţia Institutul de Studii Financiare
  • Programul se va desfășura în perioada mai-septembrie

500 de profesori de gimnaziu din România vor participa la cursuri de educație financiară. Este vorba despre cursuri gratuite și acreditate care sunt organizate de fundaţia Institutul de Studii Financiare.

Fundaţia Institutul de Studii Financiare (ISF) a anunțat că a obţinut acreditarea unui program de formare profesională continuă adresat personalului didactic preuniversitar. Acesta se numește „Formarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în domeniul financiar nebancar (FinTTT)” și a fost acreditat printr-un ordin de ministru.

În cadrul acestui program, 500 de profesori de gimnanziu din toată țara, vor beneficia, în perioada mai-septembrie, de cursuri gratuite de educație financiară.

„Programul FinTTT are definit drept scop general îmbunătățirea nivelului de educație financiară în rândul profesorilor – persoane de influenţă în rândul elevilor – printr-un efort coordonat la nivel național, care va asigura atingerea principalelor obiective strategice de îmbunătățire a bunăstării financiare a populaţiei”, au anunțat cei de la ISF.

Programul se adresează cadrelor didactice care predau la clasa a VIII-a.