• Terminalul de plecări al Aeroportului Bruxelles din Belgia a fost evacuat din cauza unui pachet suspect, relatează The Insider Paper într-o postare pe Twitter.
  • O valiză abandonată a fost găsită joi după-amiază la un ghișeu de check-in.
  • Ceva care, potrivit aeroportului din Bruxelles, a fost adesea cazul în ultimele zile.

Update 19:02 Situația a revenit rapid la normal. Valiza suspectă nu prezenta niciun pericol. Călătorii s-au întors în sala de plecări, a precizat conducerea aeroportului.

Știre inițială

Terminalul de plecări al aeroportului din Bruxelles a fost evacuată imediat după ora 16:00, după ce a fost găsit un pachet suspect. Acest lucru s-a întâmplat la inițiativa poliției, relatează Nieuws.

Centrul de vaccinare Skyhall din apropiere se spune că a fost eliminat între timp, în așteptarea serviciului de explozivi DOVO.

Recomandări

MUSK ÎI FACE CONCURENȚĂ LUI CHATGPT
TU ȘTII CE FACE COPILUL TĂU PE INTERNET?
DNA ÎL AUDIAZĂ PE WANG YAN
CUM FACI BUCUREȘTI VERDE?
CE AMENINȚĂ REALEGEREA URSULEI?
ROMANIA CHELTUIE 7 MLD LEI PE ARME

O valiză abandonată a fost găsită joi după-amiază la un ghișeu de check-in. Ceva care, potrivit aeroportului din Bruxelles, a fost adesea cazul în ultimele zile.

Martorii vorbesc despre o femeie care chiar înainte a vrut să-și lase bagajele la farmacie în sala de plecare. Cu toate acestea, el nu ar fi acceptat această cerere. Este posibil să fie același bagaj care a fost găsit acum.