Tim Walz citează piesele lui Taylor Swift în discursul din Wisconsin. Ce spune partenerul de candidatură al Kamalei Harris

Tim Walz și-a luat un moment în timpul unui discurs din Superior, Wisconsin, pentru a-i mulțumi lui Taylor Swift – și pentru a face referire la o melodie de pe albumul ei „Tortured Poets Department”, scrie The Independent.

Colegul vicepreședintelui Kamala Harris, însoțit de soția sa Gwen, a fost în plin flux oratoric sâmbătă după-amiază, când a decis să împărtășească câteva sfaturi bărbaților din mulțime. Guvernatorul Minnesota a spus: „Iată trucul meu de viață pentru toți băieții de acolo – înconjoară-te de femei inteligente și ascultă-le și te vei descurca bine.”

„Asta o include pe colega meu proprietară de pisici, Taylor Swift”, a adăugat el, după ce a arătat o brățară de prietenie în stil Swiftie de la magazinul de produse de campanie.

El a continuat: „Este foarte grozav să avem toate aceste femei care ne ajută să-l batem pe cel mai mic bărbat din lume… Donald Trump”. Aceasta a fost în mod clar o referire la una dintre melodiile lui Taylor, „The Smallest Man Who Ever Lived”.

Walz vorbea cu aproximativ 1.200 de oameni în Centrul de wellness Marcovich din campusul superior al Universității din Wisconsin. Aceasta a fost a patra sa vizită în statul de luptă Wisconsin și vine ca parte a turneului de patru zile „New Way Forward” al statelor swing.

Walz a vizitat Michigan săptămâna aceasta, organizând evenimente în Grand Rapids și Lansing și Wausau, Wisconsin.

La rândul ei, Harris a făcut două opriri în Carolina de Nord, joi, înainte de a se îndrepta spre Pennsylvania și apoi s-a întors la Washington, DC, pentru premiile Phoenix ale Fundației Congressional Black Caucus, la care Președintele Joe Biden a primit un premiu pentru întreaga viață.

Megastarul pop Swift a susținut campania Harris-Walz marți seară, la câteva momente după încheierea dezbaterii prezidențiale împotriva lui Trump.

Într-o postare pe Instagram, ea a spus: „La fel ca mulți dintre voi, am urmărit dezbaterea în seara asta. Dacă nu ați făcut-o deja, acum este un moment excelent pentru a vă cerceta problemele în cauză și pozițiile pe care acești candidați le adoptă asupra subiectelor care contează cel mai mult pentru dvs.”, a scris ea.

„În calitate de alegător, mă asigur că urmăresc și citesc tot ce pot despre politicile și planurile lor propuse pentru această țară. Voi vota pentru Kamala Harris și Tim Walz la alegerile prezidențiale din 2024. Votez pentru @kamalaharris pentru că ea luptă pentru drepturi”.

Într-o aparentă lovitura adusă partenerului lui Trump, JD Vance, cântăreața și-a semnat postarea ca: „Taylor Swift, Childless Cat Lady”. Fotografia o arăta pe Swift ținând una dintre pisicile ei – Benjamin Button.

Exit mobile version