• Cristian Terheș a deschis lista AUR la alegerilor europarlamentare.
  • Lansarea candidaturii lui Terheș are loc în directă competiție cu George Simion.
  • Am decis să candidez din partea Partidului Național Conservator Român pentru funcția de Președinte al României deoarece, mai ales în conjunctura actuală internă și externă, ocuparea acestei funcții de un președinte credincios națiunii române e imperativă”, a declarat Terheș.

Cristian Terheș își lansează candidatura la prezidențiale, anunță Partidul Național Conservator Român, al cărui lider este Terheș. Lansarea candidaturii lui Terheș are loc în directă competiție cu George Simion, după ce Terheș a deschis lista partidului extremist AUR la alegerile europarlamentare:

Puterea unui președinte stă în măsura în care se apleacă asupra nevoilor oamenilor, în care este atent la respectarea Constituției și buna funcționare a autorităților publice, dar și în cât de determinat e și drept stă atunci când discută cu alte state și reprezintă România”, a scris el într-o scrisoare publică distribuită pe Facebook.

Cristian Terheș a deschis lista AUR la alegerilor europarlamentare, deși nu era membru al partidului AUR condus de George Simion, ci președintele Partidului Național Conservator Român. În acest timp, Claudiu Târziu, care a fost co-președinte AUR alături de Simion, a ocupat locul 2 la europarlamentare.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Am decis să candidez din partea Partidului Național Conservator Român pentru funcția de Președinte al României deoarece, mai ales în conjunctura actuală internă și externă, ocuparea acestei funcții de un președinte credincios națiunii române e imperativă. Forța și unitatea națiunii române vine din rădăcinile profunde pe care le are, din credința românilor și valorile pe care le împărtășesc. Vedem din istorie că atunci când din rândul națiunii române s-au ridicat lideri politici, culturali sau religioși, care au crezut într-un ideal și și-au dedicat puterea și priceperea în folosul românilor și atingerii acelui ideal, românii au propășit atât spiritual, cât și material”, a declarat europarlamentarul.

Citește și