Trei bancomate au fost aruncate în aer într-o săptămână. Hoţii care au dat atacul în Sinaia au pierdut bani pe drum. VIDEO

bancomate aruncate in aer

bancomate aruncate in aer

Dacă locuieşti în vestul ţării probabil că te temi pentru siguranţa ta, după lanţul de jafuri din bancomante ce au avut loc în ultimul an. Tâlharii au devenit din ce în ce mai curajoşi şi acţionează după scenarii demne de filmele de acţiune.

Poliţiştii sunt în alertă maximă după ce două ATM-uri au fost aruncate în aer, la distanţă de doar câteva ore, noaptea trecută. Tâlharii au reuşit să scape, însă oamenii legii spun că ar fi vorba despre doi indivizi, care aveau feţele acoperite şi care au folosit o maşină de teren de culoare închisă.

Primul atac a fost dat la Arad, puţin după ora 3 dimineaţa, în apropierea unui teren de fotbal. Explozia puternică a spart geamurile băncii şi a trezit din somn locuitorii din zonă. Totul a durat două minute, timp în care tâlharii au au vopsit cu spray camerele de supraveghere, ca să nu fie filmaţi. Aceştia au reuşit să dispară cu 300.000 de lei.

https://alephnews.ro/wp-content/uploads/2020/02/WhatsApp-Video-2020-02-14-at-13.30.48.mp4

La nici o oră, un alt jaf demn de filmele de Hollywood a fost dat în localitatea Belinţ, din Timiş. Bancomatul fusese alimentat de curând, iar hoţii au reuşit să ia toate casetele cu bani, însă prejudiciul este încă necunoscut. Acesta este cel de-al treilea ATM aruncat în aer de la începutul săptămânii.

Hoţii care au dat atacul în Sinaia au pierdut bani pe drum

Luni, la Sinaia a avut loc o deflagraţie la bancomatul unui hotel, aflat la doi paşi de castelul Peleş. Tâlharii au acţionat profesionist: s-au îmbrăcat în alb pentru a se camufla de zăpadă şi au reuşit să întrerupă sistemul de supraveghere video.

Cu toate acestea au plecat fără să ia toţi banii şi au lăsat în curtea hotelului nu mai puţin de 15.000 lei. La Arad, este al 4-lea caz de bancomat aruncat în aer din ultimul an. Doar într-unul dintre dosare au fost găsiţi hoţii, până acum. În Timiş este al doilea atac, însă iar autorii sunt încă în libertate.

Cutremur în MAI. Un poliţist de la crimă organizată colabora cu interlopii. Reacția lui Marcel Vela

Un poliţist de la crimă organizată este acuzat că a colaborat mai bine cu interlopii decât cu colegii de muncă Bărbatul care lucra la crimă organizată a fost pus la dispoziţie şi i-a fost retras accesul la informaţii clasificate Ministrul de Interne spune că în acest caz va fi sesizat Parchetul Caz şocant la Ministerul […]

Read more

Exit mobile version