• Femeia a fost mușcată „de gât și de spate” la grădina zoologică Thoiry.
  • Maryvonne Caillibotte, procurorul șef din Versailles, a declarat că viața femeii era în pericol.
  • Femeia ar fi ieșit singură să facă jogging după ce și-a petrecut noaptea cu familia ei într-o cabană de tip safari la grădina zoologică.

Trei lupi dintr-o grădină zoologică de lângă Paris au atacat o femeie de 37 de ani, lăsând-o să lupte pentru viața ei, a declarat o sursă familiarizată cu cazul și procurorii locali, anunță The Guardian.

Femeia a fost mușcată „de gât și de spate” la grădina zoologică Thoiry, la aproximativ 40 km vest de capitala franceză, a declarat sursa pentru Agence France-Presse.

Maryvonne Caillibotte, procurorul șef din Versailles, a declarat că viața femeii era în pericol. Femeia ar fi ieșit singură să facă jogging după ce și-a petrecut noaptea cu familia ei într-o cabană de tip safari la grădina zoologică.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Cabanele din zona lupilor promit liniște, odihnă și deconectare”, conform anunțurilor grădinii zoologice. Acestea oferă o experiență unică, foarte intimă cu lupii arctici pe care îi veți putea vedea din camera de zi”.

Femeia a ajuns în zona safari, care ar trebui să fie restricționată pentru mașini. Acolo a fost atacată de trei lupi”, a declarat Caillibotte. Ea a adăugat că nu era clar dacă a făcut o greșeală sau dacă traseul nu era marcat clar”.

Primii respondenți au ajuns la fața locului foarte repede”, lupii au fost îndepărtați, apoi s-au întors în zona lor”, a spus Caillibotte.

Sursa a precizat că femeia trebuie să fi trecut prin sisteme de securitate, un șanț și un gard electric menit să țină animalele înăuntru”.