• Donald Trump a distribuit o postare bizară și sexistă pe Truth Social, care o viza pe Kamala Harris și pe Hillary Clinton.
  • RFK Jr, care și-a abandonat recent propria campanie prezidențială, a declarat că a depășit sentimentele de „aversiune” față de Trump.
  • Postarea sugerează că Harris s-a culcat cu Willie Brown pentru a avansa în carieră.

Donald Trump a distribuit marți o postare bizară și sexistă pe Truth Social, care o viza pe Kamala Harris și pe fosta sa rivală politică Hillary Clinton, scrie The Independent.

În cea mai recentă ofensivă a sa împotriva vicepreședintelui, care conduce în prezent în sondaje, Trump a postat un comentariu care sugerează că Harris s-a culcat cu Willie Brown pentru a ajunge la putere, întâlnindu-se cu fostul primar din San Francisco în anii 1990.

Atacurile sexiste ale lui Trump nu sunt noi pentru Harris – și cu siguranță nu sunt noi pentru Clinton, care în 2016 a devenit prima femeie care a câștigat nominalizarea la președinție a unui partid majoritar. Fostul Președinte le-a descris anterior pe ambele femei ca fiind „răutăcioase”.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Între timp, partenerul de campanie al lui Trump – JD Vance – a declarat că Harris ar trebui „să se ducă dracului”, negând acuzațiile personalului de la Cimitirul Național Arlington potrivit cărora un membru al campaniei Trump-Vance a abuzat verbal și a dat la o parte un oficial al cimitirului în timpul unei vizite recente.

Presupusul incident a avut loc după o ceremonie de depunere de coroane pentru cei 13 membri ai serviciului uciși la Abbey Gate în Kabul în urmă cu trei ani.

Tot miercuri, RFK Jr – care și-a abandonat recent propria campanie prezidențială pentru a-l susține pe Trump – a declarat că a depășit sentimentele de „aversiune” față de fostul Președinte pentru a-l susține.

Citește și