• Trump acordă primul interviu după dezbaterea cu Biden, la „Hannity”, pe Fox News.
  • Biden a acordat deja un interviu pentru ABC News, moderat de George Stephanopoulos.
  • Interviul lui Biden a înrăutățit situația Democraților.
  • Interviul va fi difuzat la ora 9 p.m. ET (ora 04:00 dimineața în România).

Fostul Președinte Donald Trump va sta față în față cu Sean Hannity la primul interviu după dezbaterea cu Președintele Biden, scrie Fox News.

Interviul va fi difuzat la ora 9 p.m. ET (ora 04:00 dimineața în România). Moderatorul Sean Hannity e așteptat să-l întrebe pe fostul Președinte despre numărul tot mai mare de voci care-i cer lui Biden să se retragă din cursa prezidențială din noiembrie 2024.

Trump a mai apărut anterior la un interviu cu Hannity, în care a vorbit despre starea națiunii și campania sa politică, după ce a fost găsit vinovat luna trecută pentru cele 34 de capete de acuzare.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Hannity l-a întrebat pe fostul Președinte ce le-ar spune oamenilor care îl acuză că vrea să se răzbune și că dacă va fi reales, va folosi sistemul judiciar pentru a-i pedepsi pe adversarii săi politici.

Trump a răspuns: „În primul rând, greșesc. Acest lucru trebuie să se încheie, altfel nu vom mai avea o țară. Uitați, când alegerile se încheie, voi avea toate drepturile să îi pedepsesc, și e ușor, pentru că e vorba de Joe Biden, de toată infracționalitatea, toți banii care ajung la familia lui și la el, toți banii din China, Rusia, Ucraina”.

Joi, Trump l-a provocat pe Biden la o nouă dezbatere, de data asta cu o altă miză: fără moderatori. Într-o postare pe Truth Social, Trump a solicitat o discuție „fără restricții” și „totală” cu Biden despre viitorul țării.

Entuziasmul său de a se confrunta din nou cu Biden nu este o surpriză, deoarece Președintele democrat este considerat „marele pierzător” după prima lor dezbatere din cursa electorală.

Livrarea ezitantă și răspunsurile bâlbâite ale lui Biden din timpul Dezbaterii Prezidențiale CNN din Atlanta au declanșat panică generalizată în rândul democraților și au determinat comentatorii, editorii, democrații și unii donatori de partid să-i ceară lui Biden să se retragă, în favoarea unui candidat mai tânăr și mai capabil.

Până acum, Biden s-a opus cu încăpățânare apelurilor de a se retrage. În timpul declarațiilor făcute la aniversarea de la Casa Albă de Ziua Independenței, Biden a spus publicului: „Nu mă duc nicăieri”.

A doua zi, Biden a declarat, în cadrul interviului de la ABC News, moderat de George Stephanopoulos, că el este cea mai bună persoană pentru a-l învinge pe Trump în noiembrie și că s-ar retrage doar dacă „Domnul Atotputernic” ar coborî din ceruri și i-ar spune să facă acest lucru.

Interviul a fost criticat semnificativ și a atras atenția fostului consilier al lui Obama, David Axelrod, care l-a acuzat pe Joe Biden de „negare, iluzie și sfidare”.

„Biden ar putea fi iertat pentru că vrea să îngroape performanța dezastruoasă de la dezbatere. Acesta a fost scopul său când s-a dus la interviu – de a încerca să potolească panica care a cuprins Partidul Democrat”, a scris Axelrod într-un editorial CNN. „Nu a reușit“.

Citește și