• Trump i-a transmis megastarului pop Taylor Swift va „plăti preţul” pentru declarația prin care și-a anunțat sprijinul față de Harris.
  • „A fost o afacere trucată, aşa cum am presupus”, a spus Trump.
  • 44% dintre alegătorii înregistraţi care au urmărit dezbaterea au spus că Harris le înţelege mai bine preocupările.

Candidatul republican Donald Trump a declarat miercuri ca dezbaterea sa din ziua precedenta cu Kamala Harris a fost trucata de postul de stiri ABC, in favoarea rivalei sale democrate la alegerile prezidentiale din noiembrie din SUA.

„A fost o afacere trucată, aşa cum am presupus, când te uiţi la faptul că ei au corectat tot (ceea ce spuneam – n.r.) şi nu au corectat-o pe ea”, a spus Trump despre jurnaliştii ABC care au moderat dezbaterea şi au revenit asupra declaraţiilor înşelătoare ale fostului preşedinte american.

De asemenea, Trump i-a transmis megastarului pop Taylor Swift va „plăti preţul” pentru declarația prin care și-a anunțat sprijinul față de Harris. „Nu am fost un fan al lui Taylor Swift. Ea pare să susţină întotdeauna un democrat şi probabil că va plăti preţul pe piaţa” vânzărilor de muzică, a declarat candidatul republican.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Conform unui sondaj efectuat pentru CNN și alte instituții de presă din SUA, 44% dintre alegătorii înregistraţi care au urmărit dezbaterea au spus că Harris le înţelege mai bine preocupările, în timp ce 40% au spus același lucru despre Trump.

Citește și