• Donald Trump i-a adăugat pe fostul său rival Robert F. Kennedy Jr. și pe fosta reprezentantă democrată Tulsi Gabbard în echipa sa de tranziție prezidențială.
  • Această echipă va lua decizii privind personalul și politica dacă Trump o va învinge pe Kamala Harris în alegerile prezidențiale din noiembrie.
  • Atât Kennedy, cât și Gabbard l-au susținut pe Trump în cursul săptămânii trecute.

Fostul Președinte Donald Trump i-a adăugat pe fostul său rival de campanie Robert F. Kennedy Jr. și pe fosta reprezentantă democrată Tulsi Gabbard în echipa sa de tranziție prezidențială, a confirmat marți un purtător de cuvânt, scrie NBC.

Atât Kennedy, cât și Gabbard l-au susținut pe Trump în ultima săptămână în cursa sa împotriva vicepreședintei Kamala Harris, candidatul democrat la prezidențiale.

Pe măsură ce coaliția largă de susținători și susținători ai Președintelui Trump se extinde dincolo de liniile partizane, suntem mândri că Robert F. Kennedy Jr. și Tulsi Gabbard au fost adăugați la echipa de tranziție Trump/Vance”, a declarat Brian Hughes, consilier principal al campaniei Trump, într-o declarație pentru CNBC.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Așteptăm cu nerăbdare să avem vocile lor puternice în echipă în timp ce lucrăm pentru a restabili măreția Americii”, a spus Hughes.

Echipa de tranziție va lua decizii privind personalul și politicile dacă Trump o va învinge pe Harris în alegerile prezidențiale din 5 noiembrie. The New York Times a relatat pentru prima dată că Trump intenționează să îi includă pe Kennedy și Gabbard în echipă.

Kennedy și-a suspendat vineri campania prezidențială independentă. Gabbard, care a candidat pentru nominalizarea democrată la prezidențiale în ciclul 2020 și a părăsit partidul în 2022, l-ar fi ajutat pe Trump să se pregătească pentru o dezbatere împotriva lui Harris.

Citește și