• Donald Trump a amenințat în noua sa carte că îl va băga la închisoare pe Mark Zuckerberg dacă acesta va face „ceva ilegal” pentru a influența alegerile  
  • Cartea include și fotografii ale lui Trump cu lideri mondiali precum Kim Jong Un și Angela Merkel
  • Trump îl acuză pe Zuckerberg de comploturi împotriva sa, menționând că acesta a fost „drăguț” în aparență, dar a avut intenții ascunse.

Donald Trump l-a amenințat pe Mark Zuckerberg că „îl va băga în închisoare pe viață” dacă fondatorul Facebook va face „ceva ilegal” pentru a influența alegerile prezidențiale viitoare, scrie Sky News.

Fostul președinte a făcut această afirmație într-o nouă carte, intitulată „Save America”, care este o colecție de fotografii și anecdote din campaniile sale prezidențiale și din mandatul său.

Lângă o fotografie în care apare întâlnindu-se cu Zuckerberg la Casa Albă, Trump a scris: „Își aducea soția foarte drăguță la cină, chiar și el era la fel de drăguț pe cât putea fi cineva, în timp ce plănuia un adevărat COMPLOT ÎMPOTRIVA PREȘEDINTELUI”, aceasta fiind o referire la cei peste 400 de milioane de dolari donați birourilor electorale în 2020 de Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan Zuckerberg.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Banii au mers în mare parte către județele cu tendințe democratice din unele state – parțial pentru că politicienii republicani au respins donațiile, așa cum i-a instruit Trump. Trump s-a opus finanțării birourilor electorale, pentru a putea încuraja în schimb voturile poștale în timpul pandemiei de coronavirus.

Trump și susținătorii săi l-au învinuit în mod repetat pe Zuckerberg că donațiile au contribuit la înfrângerea sa în 2020.

„Îl urmărim îndeaproape„, a scris Trump în noua sa carte, „și dacă face ceva ilegal de data asta, își va petrece restul vieții în închisoare – la fel ca și alții care vor frauda alegerile prezidențiale din 2024″.

A treia carte de tip coffee table a lui Trump include, de asemenea, fotografii ale lui cu lideri mondiali, precum Kim Jong Un din Coreea de Nord și fosta cancelară a Germaniei, Angela Merkel.

Cartea prezintă, de asemenea, fotografii ale mulțimilor despre care se laudă că s-au adunat la Washington DC pentru a asculta discursul său înainte de atacul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului.

Meta, compania lui Zuckerberg, nu a comentat încă cartea lui Trump.

Citește și