• Cântărețul francez Woodkid a conceput piesa „Run Boy Run” ca imn LGBTQ și a fost folosit într-un clip politic al lui Trump.
  • Woodkid a atras atenția că pe timpul administrației Trump au fost limitate drepturile persoanelor LGBTQ în SUA.
  • Woodkid a cerut producătorului piesei, Universal Music France să ia atitudine și să nu fie complice la acțiunea campaniei Trump.

Într-un clip de campanie electorală, Donald Trump ar fi folosit muzica unui cântăreț care nu și-a dat acordul ca melodia lui să fie folosită în acest scop. Situația este cu atât mai neplăcută pentru Trump, cu cât piesa a fost destinată ca un imn LGBTQ, iar Trump nu este cunoscut ca un apărător convins al drepturilor acestei comunități.

Ce este cu această piesă LGBTQ?

Este vorba despre un clip al cântărețului francez Woodkid. Clipul nu este recent, a fost lansat de Donald Trump în luna decembrie. Woodkid a lansat această piesă ca fiind un imn LGBTQ, dar probabil că Trump și echipa sa nu au fost atenți la acest lucru și au fost atrași de ritmul piesei și de titlu, „Run, boy, run”. De asemenea, nici nu l-au informat pe Woodkid că vor să folosească piesa în clipul de campanie. Woodkid a contestat de mai multe ori decizia lui Trump de a folosi piesa sa în clipul de campanie.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și