• Trump a fost la Cimitirul Arlington în campania electorală.
  • Staff-ul său de campanie a pus imagini pe contul de TikTok.
  • Angajații cimitirului s-au plâns că au fost bruscați de echipa lui Trump.

Trump a ajuns la cimitir. În scop de campanie electorală. A mers la cimitirul militar Arlington, cel mai mare din Statele Unite. Iar pentru asta a intrat în conflict cu Pentagonul.

Angajații cimitirului s-au plâns că au fost bruscați de echipa de campanie a lui Trump. Iar regulamentul militar spune că imaginile filmate în cimitirele militare nu pot fi folosite în scopuri electorale. Ori, staff-ul lui Trump le-a folosit chiar pe contul de campanie electorală. Acesta se apără și spune că e o înscenare.

ABBA e cea mai nouă trupă pe lista celor care i-au interzis candidatului republican să le mai folosească piesele la întrunirile electorale. Până acum, staff-ul a folosit hiturile „Waterloo”, „The Winner Takes It All” și „Money, Money, Money.”

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Între timp, distanța între Trump și Kamala Harris crește. Un sondaj publicat de IPSOS o arată pe Kamala Harris la 45%, în timp ce fostul Președinte e creditat cu 41% din intenția de vot. Și agregatorul de sondaje five-thirty-eight arată o diferență asemănătoare între cei doi candidați. Kamala Harris are 3,5 puncte procentuale în fața lui Trump.

Kamala a acordat și primul ei interviu de la anunțarea oficială a candidaturii, alături de vicepreședintele Tim Walz. Nu a ratat ocazia să-l atace pe Trump, despre care spune că a divizat America. Dar a alimentat și acuzațiile republicanilor de inconsecvență în idei, după ce a spus că nu are nimic cu fracturarea hidraulică, deși în 2019 era un adversar declarat al metodei.

A evitat să răspundă și la întrebările privind identitatea ei, subiect abordat deseori de contracandidatul ei la adunările electorale.

Citește și