Trump își face campanie electorală în cel mai mare cimitir din SUA. Cum arată sondajele

Trump a ajuns la cimitir. În scop de campanie electorală. A mers la cimitirul militar Arlington, cel mai mare din Statele Unite. Iar pentru asta a intrat în conflict cu Pentagonul.

Angajații cimitirului s-au plâns că au fost bruscați de echipa de campanie a lui Trump. Iar regulamentul militar spune că imaginile filmate în cimitirele militare nu pot fi folosite în scopuri electorale. Ori, staff-ul lui Trump le-a folosit chiar pe contul de campanie electorală. Acesta se apără și spune că e o înscenare.

ABBA e cea mai nouă trupă pe lista celor care i-au interzis candidatului republican să le mai folosească piesele la întrunirile electorale. Până acum, staff-ul a folosit hiturile „Waterloo”, „The Winner Takes It All” și „Money, Money, Money.”

Între timp, distanța între Trump și Kamala Harris crește. Un sondaj publicat de IPSOS o arată pe Kamala Harris la 45%, în timp ce fostul Președinte e creditat cu 41% din intenția de vot. Și agregatorul de sondaje five-thirty-eight arată o diferență asemănătoare între cei doi candidați. Kamala Harris are 3,5 puncte procentuale în fața lui Trump.

Kamala a acordat și primul ei interviu de la anunțarea oficială a candidaturii, alături de vicepreședintele Tim Walz. Nu a ratat ocazia să-l atace pe Trump, despre care spune că a divizat America. Dar a alimentat și acuzațiile republicanilor de inconsecvență în idei, după ce a spus că nu are nimic cu fracturarea hidraulică, deși în 2019 era un adversar declarat al metodei.

A evitat să răspundă și la întrebările privind identitatea ei, subiect abordat deseori de contracandidatul ei la adunările electorale.

Exit mobile version