• Avionul său a aterizat pe aeroportul din Milwaukee duminică seara.
  • Sincer, va fi un discurs complet diferit acum” și va fi un mesaj de unitate pentru țară și lume, potrivit lui Trump.
  • Trump a declarat pe site-ul său Truth Social mai devreme duminică că avea de gând să își amâne călătoria cu două zile din cauza tentativei de asasinat.

Donald Trump spune că și-a schimbat discursul pe care îl va susține la Convenția Națională Republicană după atentatul la viața sa. Fostul președinte a ajuns în Milwaukee, Wisconsin, pentru convenție, la o zi după ce atacatorul Thomas Matthew Crooks a tras asupra sa de pe un acoperiș în timpul unui miting de campanie, scrie Sky News.

Într-un interviu acordat Washington Examiner în timpul unui zbor sâmbătă seara, Trump a declarat: Dacă [tentativa de asasinat] nu s-ar fi întâmplat, acesta ar fi fost unul dintre cele mai incredibile discursuri” vizând în principal politicile președintelui Joe Biden, a spus el.

Sincer, va fi un discurs complet diferit acum” și va fi un mesaj de unitate pentru țară și lume, potrivit lui Trump.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Avionul său a aterizat pe aeroportul din Milwaukee duminică seara. El a ridicat pumnul pe scări înainte de a se deplasa în cortegiul său, aclamat de susținători, către un hotel.

Trump a declarat pe site-ul său Truth Social mai devreme duminică că avea de gând să își amâne călătoria cu două zile din cauza tentativei de asasinat dar tocmai am decis că nu pot permite unui trăgător sau potențial asasin să forțeze schimbarea programării sau orice altceva”.

Într-o altă postare, el a spus: În acest moment, este mai important ca niciodată să rămânem uniți și să ne arătăm adevăratul caracter de americani, rămânând puternici și hotărâți și nepermițând răului să învingă.”

Citește și