• Trump crede că Putin i-a făcut o favoare prin promovarea Kamalei.
  • Democrații susțin că toți dictatorii îl vor pe Trump președinte.
  • Trump vrea ca Musk să verifice performanța economică a Guvernului.
  • Republicanii vor taxe mai mici și reguli puține pentru companii.

Trump nu știe dacă să râdă sau să plângă la gluma lui Putin. Dar s-a gândit să-l sune după ce și-a anunțat, ironic, sprijinul pentru Kamala. Un schimb de replici pe axa Moscova – Florida care ar fi putut trece neobservat, dacă Trump n-ar fi fost acuzat în trecut că a câștigat alegerile din 2016 cu ajutorul aparatului de propagandă rusesc. Servicii secrete de informații din SUA susțin că Putin și-l dorește din nou președinte pe Trump, care ar fi mai puțin implicat în situația din Ucraina.

Echipa de campanie a Kamalei Harris spunea la începutul săptămânii că toți dictatorii din lume și-l doresc pe Trump președinte.

N-am știut cum să reacționez după ce a promovat-o pe Kamala. Să-l sun și să-i mulțumesc? O susține pe Kamala. Nu știu exact ce să spun despre asta. Nu știu dacă m-a insultat sau mi-a făcut o favoare, a spus Donald Trump.

Recomandări

ORBAN CANDIDEAZĂ
ROSIE A MURIT
CONTROL LA FRONTIERĂ
TRUMP E ATACAT
CE VREA ISRAELUL
UNDE SE ASCUND OLIGARHII?

Nu se mai afișează cu Putin, așa că-l scoate pe Elon Musk în față. Șeful de la Tesla va conduce comisia de analiză a performanței financiare a Guvernului. Totul e stabilit, anunță Trump la Economic Club, în New York. Are și agenda economică. Reia discursul despre reduceri de taxe, relaxarea legilor din zona corporate și majorarea tarifelor la importuri.
Îi mai rămâne să câștige alegerile.

Fostul președinte american Donald Trump a declarat joi că nu știe „exact” ce să spună după ce liderul rus și-a acordat sprijinul în spatele vicepreședintelui Kamala Harris la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Citește și