• Potrivit unui nou sondaj New York Times/Siena College, Trump și Harris sunt în prezent la egalitate în sondaje.
  • Dezbaterea de marți seară de pe ABC News este extrem de importantă în contextul unei curse electorale strânse.
  • Trump și-a petrecut sfârșitul de săptămână adunându-și susținătorii în Mosinee, Wisconsin.

Donald Trump a acuzat-o pe rivala democrată Kamala Harris că se ascunde de mass-media înainte de prima lor dezbatere prezidențială extrem de importantă, care va avea loc marți seară pe ABC News, scrie The Independent.

„Ultimul lucru de care avem nevoie pentru națiunea noastră în declin este un alt Președinte care nu este suficient de inteligent pentru a răspunde întrebărilor reporterilor”, a scris el pe platforma sa Truth Social, promovând, de asemenea, un avertisment fals al lui Tucker Carlson cu privire la frauda electorală din Pennsylvania, pregătind aparent terenul pentru contestarea înfrângerii sale finale în alegerile din noiembrie.

Trump și Harris sunt în prezent la egalitate în sondaje, potrivit unui nou sondaj New York Times/Siena College, care îl plasează pe fostul Președinte cu un singur punct în fața actualului vicepreședinte, 48% la 47%.

Recomandări

WATCHOS 11 E AICI
CHILES NU SE LASĂ
„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
APA TRECE, PROBLEMELE RĂMÂN

Republicanul și-a petrecut sfârșitul de săptămână adunându-și susținătorii în Mosinee, Wisconsin, prima sa vizită într-o regiune roșie, în mare parte rurală, a unui stat oscilant care ar putea juca un rol major în determinarea viitorului ocupant al Casei Albe.

Trump a folosit evenimentul pentru a glumi pe seama ideii de extindere a celui de-al 25-lea amendament pentru a include posibilitatea de a demite un vicepreședinte, a mințit cu privire la chirurgia transsexualilor și a avertizat că deportarea în masă a imigranților ilegali ar fi „sângeroasă”.

Citește și