• „Astăzi, anunț un nou plan pentru a pune capăt tuturor orașelor sanctuar din Carolina de Nord și din întreaga noastră țară”, a declarat candidatul republican.
  • „Voi cere Congresului să adopte o lege care să scoată în afara legii orașele sanctuar la nivel național”, a adăugat el.
  • Trump a criticat administrația Harris-Biden.

Fostul președinte Donald Trump a jurat sâmbătă să pună capăt crizei migranților din țară dacă va fi reales, făcând presiuni asupra Congresului pentru a elimina regulile orașelor sanctuar care protejează persoanele care trec ilegal frontiera, scrie New York Post.

„Astăzi, anunț un nou plan pentru a pune capăt tuturor orașelor sanctuar din Carolina de Nord și din întreaga noastră țară”, a declarat candidatul republican la președinție în fața unei mulțimi de 10 000 de persoane la Aero Center Wilmington din Carolina de Nord.

„Voi cere Congresului să adopte o lege care să scoată în afara legii orașele sanctuar la nivel național și vom aduce întreaga greutate a guvernului federal asupra oricărei jurisdicții care refuză să coopereze” cu Serviciul american de imigrație și vamă și cu Poliția vamală și de frontieră a SUA, a adăugat el.

Recomandări

PLANUL LUI NETANYAHU
CUM VA FI VREMEA
RECENZIA LUI BEZOS
DEF-UL MAI DEVREME
CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
AMERICAN SPEED

„De îndată ce voi prelua funcția, voi trimite forțe federale de aplicare a legii în fiecare oraș care nu reușește – și sunt multe – să predea străinii infractori și vom vâna și captura fiecare membru de bandă, traficant de droguri, violator, criminal și migrant infractor care este adăpostit ilegal”, a promis Trump.

Luând cuvântul timp de puțin peste o oră în Carolina de Nord, stat cu mize importante, Trump a criticat administrația Harris-Biden, afirmând că va fi sfârșitul democrației americane în cazul în care candidatul democrat la președinție Kamala Harris va câștiga în noiembrie.

Citește și