• Fiul lui Biden a recunoscut public că a consumat droguri în trecut, dar spune că a renunțat din 2019.
  • Hunter Biden a fost condamnat pentru declarație falsă cu ocazia cumpărării unei arme, pe care a deținut-o 11 zile
  • Fiul lui Biden este pasibil de maxim 25 de ani de închisoare, dar probabil că va primi o pedeapsă mai mică sau chiar cu suspendare

Este sezonul proceselor și al condamnărilor în cursa electorală din Statele Unite. După ce acum două săptămâni, Donald Trump a fost găsit vinovat în 34 de capete de acuzare, acum fiul lui Joe Biden, Hunter a primit o sentință similară.

Hunter Biden a consumat droguri în trecut, în mare parte cocaină, el însuși a recunoscut, însă spune că din 2019 nu a mai consumat deloc.

În 2018 se pare că încă era dependent, iar acesta a fost anul când a cumpărat o armă – un pistol.
În cursul procedurilor de cumpărare a unei arme, trebuie să completezi un formular în care declari dacă consumi sau nu droguri. El ar fi mințit, ar fi negat că consumă, iar acest lucru a ieșit la iveală mai târziu.

De asta a fost pus sub acuzare și găsit vinovat de către tribunal. Cam acestea sunt acuzațiile care i s-au adus.

Ce spune Joe Biden

Biden spune că acceptă decizia Curții și că Hunter Biden va rămâne în continuare fiul său; e mândru de omul care este și care a ajuns.

S-a pronunțat și Trump, spune că este o încercare de distragere de la adevăratele probleme și banii uriași primiți din partea Ucrainei, Rusiei, Chinei de către familia Biden. Trump spune că s-au primit milioane de dolari, iar acesta este un caz minor.

Hunter Biden poate primi o închisoare maximă de 25 de ani, dar probabil va primi o pedeapsă mult mai mică sau chiar va scăpa cu suspendare.

Recomandări

MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL
CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GRUPUL WAGNER?
MACRON NU MAI APARE PE AFIȘELE PARTIDULUI

Citește și