Trump reacționează la acuzațiile lui Hunter Biden: „E doar o distragere de la milioanele de dolari primite de familia Biden de la China și Rusia”

Este sezonul proceselor și al condamnărilor în cursa electorală din Statele Unite. După ce acum două săptămâni, Donald Trump a fost găsit vinovat în 34 de capete de acuzare, acum fiul lui Joe Biden, Hunter a primit o sentință similară.

Hunter Biden a consumat droguri în trecut, în mare parte cocaină, el însuși a recunoscut, însă spune că din 2019 nu a mai consumat deloc.

În 2018 se pare că încă era dependent, iar acesta a fost anul când a cumpărat o armă – un pistol.
În cursul procedurilor de cumpărare a unei arme, trebuie să completezi un formular în care declari dacă consumi sau nu droguri. El ar fi mințit, ar fi negat că consumă, iar acest lucru a ieșit la iveală mai târziu.

De asta a fost pus sub acuzare și găsit vinovat de către tribunal. Cam acestea sunt acuzațiile care i s-au adus.

Ce spune Joe Biden

Biden spune că acceptă decizia Curții și că Hunter Biden va rămâne în continuare fiul său; e mândru de omul care este și care a ajuns.

S-a pronunțat și Trump, spune că este o încercare de distragere de la adevăratele probleme și banii uriași primiți din partea Ucrainei, Rusiei, Chinei de către familia Biden. Trump spune că s-au primit milioane de dolari, iar acesta este un caz minor.

Hunter Biden poate primi o închisoare maximă de 25 de ani, dar probabil va primi o pedeapsă mult mai mică sau chiar va scăpa cu suspendare.

Exit mobile version