• Interviul pe X, care este deținut de Musk, a avut un început nefericit, cu probleme tehnice care au împiedicat inițial mulți utilizatori să urmărească conversația.
  • Musk a pus întârzierea pe seama unui atac cibernetic masiv”, însă cauza defecțiunii nu a fost complet clară.
  • Trump a trecut apoi la discutarea opiniilor sale antiimigrație obișnuite, avertizând cu privire la oamenii răi” care încearcă să intre în țară prin granița dintre SUA și Mexic.

Donald Trump s-a întâlnit luni cu miliardarul Elon Musk pentru un interviu incoerent și vitriolic, care a reluat multe dintre cele mai controversate puncte de discuție ale fostului președinte, scrie The Guardian.

Interviul pe X, care este deținut de Musk, a avut un început nefericit, cu probleme tehnice care au împiedicat inițial mulți utilizatori să urmărească conversația. Musk a pus întârzierea pe seama unui atac cibernetic masiv”, însă cauza defecțiunii nu a fost complet clară.

După ce interviul a început cu peste 40 de minute întârziere, Trump a început conversația povestind tentativa eșuată de asasinat împotriva sa de luna trecută, la cererea lui Musk. Deși Trump a declarat anterior că va împărtăși povestea o singură dată la convenția republicană de luna trecută, el a discutat din nou în detaliu despre întâlnirea sa cu moartea la un miting de campanie în Butler, Pennsylvania, pe care a spus că o va vizita din nou în octombrie.

Recomandări

PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL

A fost un miracol. Dacă nu mi-aș fi întors capul, nu aș fi vorbit cu tine chiar acum, oricât de mult te-aș plăcea”, i-a spus Trump lui Musk.

Trump a trecut apoi la discutarea opiniilor sale antiimigrație obișnuite, avertizând cu privire la oamenii răi” care încearcă să intre în țară prin granița dintre SUA și Mexic.

Aceștia sunt oameni care sunt în închisoare pentru crimă și tot felul de lucruri, iar ei îi eliberează în țara noastră”, a spus Trump. Cercetări aprofundate nu au descoperit nicio legătură între imigrație și niveluri mai ridicate de criminalitate.

Trump a continuat să o atace pe adversara sa Kamala Harris

Trump a continuat să o atace pe adversara sa Kamala Harris ca fiind țarul frontierelor” al administrației Biden, chiar dacă oficialii democrați și experții în drepturile imigranților au contestat această caracterizare a portofoliului său politic. El a ironizat-o în mod repetat pe Harris ca pe o democrată radicală” care a distrus” California atunci când a fost procuror general al statului și ulterior senator.

În mod bizar, a complimentat-o pe Harris pentru că arată frumos” pe coperta revistei Time, comparând-o cu soția sa, Melania, menționând în același timp că imaginea era o schiță.

Campania lui Harris a condamnat interviul ca fiind un exemplu al extremismului și agendei periculoase Project 2025″ a lui Trump.

Întreaga campanie a lui Trump este în serviciul unor oameni precum Elon Musk și el însuși – niște bogați obsedați de sine care vor vinde clasa de mijloc și care nu pot conduce un livestream în anul 2024″, a declarat Joseph Costello, un purtător de cuvânt al campaniei Harris.

Interviul a venit în timp ce Harris a luat avans în sondaje după lansarea campaniei sale luna trecută. Decision Desk HQ și media națională a sondajelor The Hill o arată acum pe Harris cu un avans de 0,3% față de Trump, care avea un avantaj de 3,3% față de Biden înainte ca președintele să se retragă din cursă.

Harris pare să fie într-o poziție și mai puternică în statele-cheie Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, care vor determina probabil rezultatul alegerilor din noiembrie.

Potrivit unui set recent de sondaje efectuate săptămâna trecută de New York Times și Siena College, Harris conduce acum cu patru puncte în aceste trei state, în timp ce sondajele anterioare indicau o egalitate virtuală sau un ușor avantaj al lui Trump în aceste state.

Citește și