• Aproape 3.000 de persoane au fost ucise atunci când teroriști islamiști au deturnat patru avioane comerciale pe 11 septembrie 2001.
  • Două avioane s-au prăbușit în fiecare dintre Turnurile Gemene ale World Trade Center din Lower Manhattan.
  • Președintele Joe Biden și Kamala Harris, precum și Donald Trump și J. D. Vance participă la ceremonie.

Vicepreședintele Kamala Harris și fostul președinte Donald Trump au participat miercuri la Ceremonia de Comemorare a 9/11 în Manhattan, scrie BBC.

Cei doi nu se întâlniseră niciodată înainte de dezbaterea din Philadelphia, dar și-au dat mâna când s-au văzut la ceremonia din New York City.

Harris a apărut alături de președintele Joe Biden, iar Trump a stat lângă coechipierul său, senatorul JD Vance din Ohio.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

Americanii care și-au pierdut membri ai familiei pe 11 septembrie 2001 citesc, în aceste momente, numele victimelor.

Ambii candidați prezidențiali din 2024 participă la eveniment în acest an. Camerele au surprins-o pe Kamala Harris apropiindu-se de Donald Trump și, la fel ca la dezbatere, i-a întins mâna.

Participanții stau în picioare pe parcursul evenimentului, în semn de respect. Harris este separată de Trump de două persoane – președintele Joe Biden și fostul primar al New York City, Michael Bloomberg.

De asemenea, la eveniment au fost văzuți Vicepreședintele ales de Trump, JD Vance; democrații Chuck Schumer și Kirsten Gillibrand, care reprezintă New York-ul în Senatul SUA; guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul; și fostul primar al New York City, Rudy Giuliani, un aliat al lui Trump.

Citește și