Trump șochează din nou: Țara „arde”, iar șeful de la Casa Albă dă autografe

  • Donald Trump a vizitat statul Louisiana, afectat de uraganul Laura
  • După ce le-a vorbit oamenilor loviți de uragan, el s-a oferit să dea autografe
  • „Pune-l diseară pe eBay, iei 10.000$ pe el”, i-a spus Trump unui pompier

Trump șochează din nou! Țara arde, iar șeful de la Casa Albă dă autografe.

Președintele Statelor Unite a reușit să-i aprindă din nou pe rivalii democrați cu gestul său, dar și cu apropierea din sondaje.

Trump a vizitat statul Louisiana, măturat de uraganul de nivel 4 Laura, și s-a gândit că-i momentul perfect pentru o sesiune de autografe.

„Dacă vinzi autograful pe eBay, iei 10.000 de dolari pe el”

Hai aici! Hai aici, băieți, vreau puțină putere. Îi vreau aici și pe ceilalți. Dacă vinzi asta diseară pe eBay, iei 10.000$. Cine îl ia pe următorul? Mulțumesc, băieți. Sunteți ok? Hai să mergem”, a spus Trump, în timp ce împărțea autografe pompierilor.

Trump a refuzat să condamne acțiunile bărbatului care a ucis două persoane în Wisconsin.

„Probabil că ar fi fost ucis dacă nu se apăra”, a spus Trump, referitor la faptul că Kyle Rittenhouse a împuscat două persoane în Kenosha, Wisconsin

Dar nu momentul din Louisiana e cel care i-a adus cele mai aspre critici în ultimele 24 de ore. Trump s-a întors la Washington și-a refuzat să condamne gestul suporterului republican care a ucis doi oameni și a rănit un al treilea în Wisconsin.

Urmărim asta. Este o situație interesantă. Ați văzut aceșeasi imagini pe care le-am văzut și eu. El încerca să scape de ei, cred, așa pare. A căzut, apoi ei l-au atacat violent. Este ceva ce analizăm atent, se află sub investigație. Dar presupun că era într-un mare pericol. Probabil că ar fi fost ucis„, a spus președintel SUA, legat de acest subiect.

Donald Trump se apropie de Joe Biden în sondaje

Revenirea este pusă pe fondul unui plan eficient de acțiune al lui Biden. Trump este susținut de 37% dintre militarii americani, potrivit unui sondaj.

Problemele lui Trump par să se oprească însă la ușa caselor de sondare. De la o prăpastie de 10 procente în spatele lui Biden, actualul președinte a-nceput să se apropie – are 48% din votul popular. Surprinzător, doar 37% dintre militari îl mai susțin, scrie presa americană.