• Kennedy îl susține pe Trump acum.
  • El a condus o campanie independentă pentru Casa Albă înainte de a renunța în august.
  • „Îl voi lăsa să o ia razna în privința sănătății. Îl voi lăsa să se dezlănțuie în privința alimentelor. Îl voi lăsa să o ia razna cu medicamentele”, le-a spus Trump susținătorilor săi.

Trump a declarat duminică că l-ar lăsa pe Robert F. Kennedy Jr. „să se dezlănțuie” în abordarea problemelor legate de alimente, medicamente și sănătate într-o eventuală a doua administrație, scrie The Hill.

„Îl voi lăsa să o ia razna în privința sănătății. Îl voi lăsa să se dezlănțuie în privința alimentelor. Îl voi lăsa să o ia razna cu medicamentele”, le-a spus Trump susținătorilor săi la Madison Square Garden.

„Singurul lucru de care nu cred că îl voi lăsa să se apropie este aurul lichid pe care îl avem sub picioare”, a adăugat el, referindu-se la petrol.

Recomandări

TRUMP ÎI SFIDEAZĂ PE DEMOCRAȚI
CE BANI DUC LA CASA ALBĂ?
DRAGOSTEA E OARBĂ
O LUNĂ DE IPHONE 16
GUTERRES, RESPINS ÎN UCRAINA
LE-AU STRICAT PLANURILE

Kennedy a condus o campanie independentă pentru Casa Albă înainte de a renunța în august și de a-l susține pe Trump.

Kennedy, care a condus o inițiativă pentru campania fostului președinte denumită „Make America Healthy Again”, a fost criticat mult timp pentru comentariile sale anti-vaccin. El a vorbit despre proliferarea alimentelor procesate și a aditivilor și a lucrat ca avocat de mediu.

Experții medicali și-au exprimat îngrijorarea cu privire la potențiala influență a lui Kennedy într-o viitoare administrație Trump.

Citește și