• Fostul președinte se referă la o întrebare adresată președintelui democrat Joe Biden.
  • Trump a declarat că el crede că Israelul ar trebui să lovească instalațiile nucleare ale Iranului.
  • „L-au întrebat, ce părere aveți despre Iran, ați lovi Iranul? Iar el a răspuns: Atâta timp cât nu lovesc chestia nucleară. Ăsta e lucrul pe care vrei să îl lovești, nu?”, spune Trump.

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a declarat că el crede că Israelul ar trebui să lovească instalațiile nucleare ale Iranului ca răspuns la recentul baraj de rachete al Republicii Islamice, scrie Times of Israel.

Fostul președinte, vorbind în cadrul unui eveniment de campanie în Carolina de Nord, se referă la o întrebare adresată președintelui democrat Joe Biden în această săptămână cu privire la posibilitatea ca Israelul să vizeze programul nuclear al Iranului.

„L-au întrebat, ce părere aveți despre Iran, ați lovi Iranul? Iar el a răspuns: Atâta timp cât nu lovesc chestia nucleară. Ăsta e lucrul pe care vrei să îl lovești, nu?”, spune Trump în cadrul unui eveniment de tip town hall în Fayetteville, în apropierea unei importante baze militare americane.

Recomandări

ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
ZIUA EDUCAȚIEI
TRUMP VREA RIPOSTA
PRINCESS DIARIES 3
DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ

„Cred că a înțeles greșit”, spune Trump, ca răspuns la întrebarea unui participant cu privire la acest subiect. „Nu asta este ceea ce ar trebui să lovești? Adică, este cel mai mare risc pe care îl avem, armele nucleare. Când i-au pus această întrebare, răspunsul ar fi trebuit să fie: lovește mai întâi cele nucleare și fă-ți griji pentru restul mai târziu”, adaugă Trump.

„Dacă au de gând să o facă, o vor face. Dar vom afla care sunt planurile lor”.

Citește și