• „Kamala este, de asemenea, în cădere liberă totală cu populația arabă și musulmană din Michigan”, a spus Trump.
  • Sprijinul lui Harris pentru războiul Israelului în Gaza a îndepărtat mulți dintre alegătorii arabo-americani.
  • Trump a încercat, de asemenea, să evidențieze criticile pe care Harris le-a primit pentru că a evidențiat sprijinul fostului reprezentant republican Liz Cheney și al tatălui său, fostul vicepreședinte Dick Cheney.

Vorbind la mitingul său din Traverse City, Michigan, fostul președinte Trump și-a îndreptat atenția asupra luptelor lui Harris cu marea populație arabo-americană a statului, scrie Al Jazeera.

Sprijinul lui Harris pentru războiul Israelului în Gaza a îndepărtat mulți dintre alegătorii arabo-americani care l-au susținut anterior pe președintele Biden în alegerile din 2020.

„Kamala este, de asemenea, în cădere liberă totală cu populația arabă și musulmană din Michigan. Este în cădere liberă”, a spus Trump.

Recomandări

GUTERRES, RESPINS ÎN UCRAINA
ISRAELUL ATACĂ IRANUL
TRUMP O CRITICĂ PE HARRIS
TRUMP, VIZAT DE HACKERI
SINGURĂTATEA CA BOALĂ
SE SCHIMBĂ ORA

„Le-a trimis locurile de muncă peste hotare, a adus criminalitatea în orașele lor, iar în această seară, în Orientul Mijlociu, este ca un focar care este gata să explodeze. Oamenii sunt uciși la niveluri pe care nu le-am mai văzut până acum. Și asta are loc chiar acum”.

Trump a încercat, de asemenea, să evidențieze criticile pe care Harris le-a primit pentru că a evidențiat sprijinul fostului reprezentant republican Liz Cheney și al tatălui său, fostul vicepreședinte Dick Cheney.

„De ce ar sprijini-o musulmanii pe Kamala când ea o îmbrățișează pe Liz Cheney, care urăște musulmanii? Vă vine să credeți? Liz Cheney, o ratată totală, al cărei tată a adus ani de război și moarte în Orientul Mijlociu”, a spus Trump.

Cercetătorii de la Universitatea Brown au estimat în 2023 că bilanțul colectiv al deceselor cauzate de războaiele de după 11 septembrie ar putea ajunge la 4,5 milioane, inclusiv din cauza bolilor și a altor factori indirecți.

„Tatăl a ucis mai mulți arabi decât orice ființă umană de pe pământ. El l-a împins pe Bush, iar ei au intrat în Orientul Mijlociu”, a spus Trump despre Dick Cheney.

Citește și