• Donald Trump a ținut primul său miting în aer liber după tentativa de asasinat, în Asheboro, Carolina de Nord, înconjurat de sticlă antiglonț
  • Trump a atacat-o pe Kamala Harris, referindu-se la ea ca „Tovarășa Kamala” și acuzând-o, împreună cu democrații, de fraudă electorală
  • În discursul său, Trump a reiterat teme din campaniile anterioare, inclusiv critici la adresa NATO și a retragerii trupelor americane din Afganistan

Donald Trump a susținut primul său miting în aer liber de la tentativa de asasinat, în Asheboro, Carolina de Nord, scrie AP.

Evenimentul a fost marcat de măsuri sporite de securitate, inclusiv utilizarea unei sticle antiglonț care înconjura scena, o precauție implementată de Serviciul Secret în urma incidentului din Butler, Pennsylvania, unde Trump a fost împușcat în ureche și o persoană a fost ucisă.

În timpul mitingului, Trump s-a adresat unei mulțimi de susținători, criticând-o pe Kamala Harris și acuzând democrații de fraudă electorală.

Recomandări

CINE ARE GRIJĂ DE TINE
GOOD BOY!
TRUMP, TRAS LA RĂSPUNDERE
GERMANIA LIMITEAZĂ SCHENGEN
CRITICI DUPĂ DEBATE
NE AJUNGE FRIGUL

Discursul său a fost ecoul temelor familiare ale campaniei sale, inclusiv problemele de securitate națională și predicții economice în cazul în care ar pierde alegerile. El s-a referit la Harris ca la „Tovarășa Kamala”, afirmând că alegerea ei ar duce la consecințe grave pentru țară, inclusiv la un posibil conflict global.

Mitingul a prezentat, de asemenea, o prezență semnificativă a forțelor de ordine, cu lunetiști poziționați pe acoperișuri și măsuri avansate de securitate pentru a asigura siguranța lui Trump.

Citește și